• LEDA 2

file.jpg

 

Eric Johansson je izdao novu knjigu "Izlet smrti". Riječ je o horor-romanu koji je u startu stekao svoju čitalačku publiku i svi koji su ga čitali, imaju samo riječi hvale. Ukoliko ste ljubitelji horora i trilera, ovu knjigu biste svakako trebali nabaviti. Riječ je o hrvatskom autoru. Roman je tiskan u ograničenoj nakladi, a ukoliko ga želite naručiti možete poslati poruku u inbox ili u komentar službene facebook stranice pisca (Eric Johansson - Fantasy Writter) u vezi naručivanja knjige preko izdavača Udruga Krugknjiga.

Kratak sadržaj romana:

Strašna i opaka učiteljica Fobia Spiritus i njeni nimalo bezazleni, a bogme i neuračunljivi učenici, na čelu s lažljivim, ali lukavim Ciganinom Frantom, odlaze autobusom sumnjive turističke kompanije "Herceranza" na maturalac u Rumunjsku kako bi upoznali Vlada Nabijača Drakulu i njegove čuvene dvorce.

No izlet od samog početka krene naopako, rezultirajući nebrojenim bizarnim i do koljena krvavim umorstvima, ali i još urnebesnijim komičnim situacijama i interakcijama s munjenim i većinom nimalo prijateljskim likovima koje oni na putu susreću - od pohlepnih svećenika i njihovih malih pomoćnika, ubojitih crnaca u lovu na ljudske glave, pa sve do krvožednih doktora s lažnom dozvolom.

Ovaj humoristični horor-triler mladog autora Erica Johanssona nabijen je živopisnim akcijskim prizorima, brutalnim crnim humorom i neočekivanim prevratima, ali i satirom na suvremeno društvo.

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17