• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

hkud fra karlo spot

Foto: screenshot

Članovi i članice dječje i odrasle folklorne skupine HKUD fra Karlo Kujundžić Brestovskosudjelovali su na snimanju spota pjevača Ivana Martić Ivice.

Pogledajte kako su predstavili svoje Društvo i crkvu na Brestovskom.

Ivan Martić Ivica donedavno je bio ime na hrvatskoj na glazbenoj sceni. Iako ga život nije mazio, nikada nije odustao od sna da se bavi glazbom, pa se u četrdesetim godinama primio mikrofona. Danas ponosno nosi nadimak 'kralj svadbi'.

 

Ivan gaji ljubav prema domoljubnoj pjesmi, a inspiracija mu je bila i ostala voljena Posavina u kojoj je odrastao i napravio prve korake. "Odrastao sam kod bake i djede, roditelji su bili u Njemačkoj, pa su se vratili u Hrvatsku. To je jedan lijepi kraj. Jako lijepa priroda, puno jezera, rijeka, šuma, krasnih livada i polja, dobra je vegetacija. Ljudi su vrijedni, zemlja jako dobro rađa" kazao je svojevremeno.

Želju da se bavi glazbom ostvario je u svojim četrdesetima. "Kada sam osjetio da moram nešto napraviti za svoje Hrvate iz mog zavičaja gdje sam rođen, a to je Bosanska Posavina. Prvo sam bio inspiriran tradicijom i narodom koji otamo dolazi" kazao je Martić.


 

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17