ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

travnik skrgo

U organizaciji Mješovite srednje škole Travnik i uz tehničku podršku Zavičajnog muzeja Travnik održano je natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola s područja općine Travnik "Koliko poznajem svoj grad". Upoznavanje sudionika natjecanja s poviješću i kulturno-povijesnim spomenicima Travnika vodili su kustos muzeja Enes Škrgo i glumac Matej Baškarad. Oni su za asistente imali učenike 2. razreda Gimnazije. Asja, Muamera, Emina, Naida, Selma, Haris i Vedad svojim školskim kolegama predstavili su neke aspekte povijesti i tradicije Travnika.
Takmičenje je održano u prostorijama Zavičajnog muzeja Travnik. Prvo mjesto osvojili su učenici Osnovne škole Travnik, drugu poziciju učenici Osnovne škole Turbe a trećeplasirana bila je ekipa učenika iz Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić".


Spomenuta aktivnost dio je programa „Dani općine Travnik 2019.“ kao i sinoć otvorena izložba.Naime, u organizaciji Asocijacije za umjetničku fotografiju BiH i foto kluba "Fot" Travnik u Barutani tvrđave Stari grad otvorena je godišnja izložba fotografija "FOTOBIH 2018" u kojoj su izložene odabrane fotografije iz 11 foto klubova BiH.
O izloženim fotografijama govorili su Ozren Boženović, predsjednik Asocijacije za umjetničku fotografiju BiH, i Mirsad Mujanović iz foto kluba "Fot".
fotografije: Slobodan Ličanin

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17