× Početna Vijesti Sport Kultura Crna kronika Politika Zanimljivosti

spek

U nedjelju, 3. veljače ove godine, HPD Vitez organizirat će 1. Planinarsku špekijadu, u Planinarskom domu u Zaselju.

PROGRAM:
- Dostava uzoraka do 13,30 sati,
- Od 13,30 do 14,00 sati priprema i dekoracija uzoraka,
- Od 14,00 do 15,00 sati kušanje uzoraka i ocjene od strane žirija,
- U 15,30 sati proglašenje najboljih i uručenje nagrada.

Pravo natjecanja imaju svi članovi HPD Vitez, priopćeno je.

Potrebno je donijeti uzorak/tablu od minimalno 400 gr špeka.

O kriterijima za odabir najboljeg špeka bit ćete upoznati po prijavi i prije samog natjecanja.

Prijave se primaju do 2. veljače ove godine, do 12,00 sati, na broj 063/333-331. Kontakt osoba Tomislav Žuljević.

NAPOMENA: U slučaju prijave manje od tri uzorka, natjecanje se otkazuje.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

 

 

NATJEČAJI RADAR OSMRTNICE MARKETING POŠALJITE VIJEST

spek

U nedjelju, 3. veljače ove godine, HPD Vitez organizirat će 1. Planinarsku špekijadu, u Planinarskom domu u Zaselju.

PROGRAM:
- Dostava uzoraka do 13,30 sati,
- Od 13,30 do 14,00 sati priprema i dekoracija uzoraka,
- Od 14,00 do 15,00 sati kušanje uzoraka i ocjene od strane žirija,
- U 15,30 sati proglašenje najboljih i uručenje nagrada.

Pravo natjecanja imaju svi članovi HPD Vitez, priopćeno je.

Potrebno je donijeti uzorak/tablu od minimalno 400 gr špeka.

O kriterijima za odabir najboljeg špeka bit ćete upoznati po prijavi i prije samog natjecanja.

Prijave se primaju do 2. veljače ove godine, do 12,00 sati, na broj 063/333-331. Kontakt osoba Tomislav Žuljević.

NAPOMENA: U slučaju prijave manje od tri uzorka, natjecanje se otkazuje.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

 

 

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

Copyright 2007-2023 ART Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Uvjeti korištenja Pravila privatnosti Kolačići Impressum

Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.