ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

policija zsb izvjesce

Tijekom posljednja 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su četiri kaznena djela, a radi se o jednoj krađi, dvije teške krađe i jednom kaznenom djelu oštećenja tuđe stvari.

Policijski službenici PS Gornji Vakuf-Uskoplje otkrili su izvršitelja kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti, koje je izvršeno 19. travnja 2016. godine upućenim prijetnjama putem SMS poruka osobi S.L., zaposleniku Županijske uprave za šumarstvo na poslovima čuvanja šuma. Nakon što su poduzete istražne radnje došlo se do osnova sumnje da je izvršitelj ovog krivičnog djela A.S. (1981.) iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, protiv kojeg je podnesen izvještaj županijskom tužiteljstvu Travnik.

Evidentirana su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira, a radi se o jednom slučaju sudjelovanja u tuči i dva slučaja prosjačenja. U prekršajima je sudjelovalo pet osoba.

Dogodilo se devet prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena.

Iz prometa je isključeno šest vozila i tri vozača motornih vozila, uručeno je 109 prekršajnih naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarima evidentirano je 87 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine.

Građani su u okviru kampanje "Izaberi život bez oružja" u policijsku postaju Gornji Vakuf-Uskolje predali jednu automatsku pušku i 30 komada streljiva kalibra 7.62 mm.

Policija i ovim putem poziva građane da predaju oružje i eksplozivna sredstva koja su u njihovom nelegalnom posjedu i na taj način izbjegnu prekršajnu ili kaznenu odgovornost, s obzirom da novi Zakon o nabavci, držanju i nošenju oružja Srednjobosanske županije predviđa oslobađanje od procesuiranja za građane koji dragovoljno predaju oružje.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17