ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

potjera za kradljivcima

U utorak je u Policijsku stanicu (PS) Travnik prijavljena teška krađa motornog vozila marke VW Golf 2 koje je bilo parkirano u ulici Čabruša u Travniku.

Odmah su o prijavi obaviještene sve policijske patrole kao i susjedne policijske stanice radi blokade prometnica, da bi oko 14 sati vozilo bilo primjećeno na području općine Donji Vakuf.

Policijska patrola PS Donji Vakuf blokirala je magistralni put u mjestu Nenadi, a u pokušaju da izbjegne blokadu, vozilo je udarilo u zaštitnu ogradu. Dvije osobe su pobjegle iz vozila, ali ih je druga policijska patrola, koja je u međuvremenu stigla na mjesto događaja, sustigla i lišila slobode.

Radi se o maloljetnim osoba sa područja Sarajeva, inicijala V.O. rođen 1998. godine i M.O, rođen 1999. godine. Nad istima se provodi kriminalistička obrada, a isti se sumnjiče i za krađu vozila Golf 2 na području općine Ilidža, koje su službenici policije pronašli tijekom dana na području Kalibunara u Travniku. Po okončanju obrade, protiv imenovanih će biti podneseno izvješće Županijskom tužiteljstvu Travnik.

ap|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17