ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
GSS Sarajevo

gss sar rijeka

Tim za spašavanje na vodi i pod vodom pronašao je, u koritu kanjona Rakitnice, nestalu osobu za koju je ustanoljeno da ne daje znakove života.

- Nakon što su obaviješteni nadležna policijska stanica i dežurni tužilac krenulo se sa izvlačenjenjem tijela unesrećenog, kroz težak i nepristupačan teren. Izvlačenje je završeno - priopćio je GSS Team - stanica Sarajevo.

Akcija za unesrećenim pokrenuta je jučer, jutros na teren izašlo je devet timova koji su pretraživali kanjon iz više pravaca.

Organizator i nositelj akcije je Gorska služba spašavanja (GSS) Stanica Sarajevo, GSS Konjic, SRK Neretva, GSS Trebević, u pripravnosti su bile i ostale stanice GSS FBiH.

GSS Stanica Sarajevo obaviještena je 13. svibnja da se muška osoba srednje životne dobi uputila u kanjon Rakitnice, u petak 7. svibnja u popodnevnim satima. Stanica Sarajevo je odmah, po pozivu, uputila dva potražna Tima na teren koji su pretraživali rejon od ulaza u kanjon do kolibe ispod Bobovice. Akciju spašavanja otežavao je vodostaj rijeke Rakitnice, kao i gusta magla koja se spustila u kanjon. Sam kanjon Rakitnice je zahtjevan.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17