ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Jajce

nasilje_jajce.jpg

FOTO :Avaz

 

Nakon objave šokantnog snimka o vršnjačkom nasilju u Jajcu, otac pretučene djevojčice je danas kćerku odvezao u Dom zdravlja, jer joj je naglo pozlilo.

Prijetili da će joj izbiti slezenu

- Kćerku jako je boli glava, a u supruga je u teškom stanju. Ne mogu svima odgovoriti ovako ću napisati. Hvala vam prijatelji što zovete i pitate nadam se da razumijete da ne mogu svima odgovoriti pa valjda će biti pravde i za prvi slučaj i drugi ovaj put nema stajanja ni oprosta. Hvala svima na razumjievanju- oglasio se otac napadnute djevojčice, piše Dnevni avaz.

Preko iste prijateljice, roditelji su obavijestili, da se događaj dogodio prije nekoliko dana. Djevojčica je roditeljima kazala da je postila i da se nije mogla obraniti.

- Nije nam odmah smjela reći šta se događalo jer su joj zaprijetili ako kaže prije snimka da će joj izbiti slezenu- naveli su roditelji.

Roditeljima su poznate djevojčice koje su njihovoj kćerki držale noge kao i treća koja ju je tukla. Brat djevojčice koja je udarala njihovu kćerku, nagovarao je sestru da jače udara, a drugu djevojčicu da je pljuje, dok je treća sve snimala udaljena od njih 20 metara.

Nitko joj nije pomogao

- Mojoj djevojčici niko nije pomogao. Isto se dogodilo i mom sinu prije godinu kada je brat od djevojčica koja je tukla moju kćerku zvao „Žutog“ koji ga je pretukao i povrijedio mu slezenu- napisala je majka.

Dodala je da od tada ista djeca konstantno provociraju njenu kćerku koja je kući danima dolazila uplakana.

- Dijete je dolazilo kući pješke, nije smjelo autobusom. Razrednoj sam se obraćala i policiji, a sad su mi napali dijete, napisali su na stranici svoje prijateljice.

Iste curice, naveli su, piju alkohol i nude njihovoj kćerki cigarete i u sok joj sipaju alkohol. Majka navodi da je kćerki branila da se druži s njima, a sada su te djevojčice njoj smjestile da ona to radi., prenosi Avaz.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17