ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
MUP SBŽ

drogadrogadroga.jpg

Foto: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 5 kaznenih djela.

Dana 06.05.2021.godine oko 16,20 sati u mjestu Azapovići, općina Kiseljak, policijski službenici PS Kiseljak izvršili su kontrolu osobe A.Č. rođen 1998.godine i H.J. rođen 1984.godine, obojica iz Sarajeva. Tom prilikom kod A.Č. je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Istog dana, oko 21,15 sati ulici 307. Motorizirane brigade, općina Bugojno, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu osobe A.Š. rođen 1987.godine iz Bugojna, koji je tom prilikom od sebe odbacio određenu količinu materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

U nastavku aktivnosti, na osnovu naredbe Općinskog suda Bugojno, izvršen je pretres kuće i pratećih objekata u ulici Malo Selo, općina Bugojno, koje koristi navedeni A.Š. Prilikom pretresa pronađena je veća količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, koja je bila upakirana što ukazuje da je bila pripremljena za prodaju.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom, osumnjičeni su lišeni slobode i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirana su 2 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirane su 3 prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 257 prekršajnih naloga, od kojih je 149 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a ŽSB.

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17