ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

 Petnaestogodišnja Armina Kovač iz Donjeg Vakufa nestala je u subotu navečer iz ovoga grada i to nakon subotnjeg izlaska sa prijateljicama, potvrdio je brat nestale djevojke.

Kako je ispričao Elmin Kovač, te noći je sa društvom otišla u grad, a prema onome što je do sada uspio saznati, viđena je u samom centru između 10 i 11 sati navečer. Na sebi je imala bijelu jaknu i farmerice.

"Od tada ni traga ni glasa od nje. Sve smo prijavili policiji koja također traga za njom ali jednostavno ne znamo gdje je", kazao je očajni Elmin dodajući da svakoga trenutka očekuje da mu se sestra javi. Vrijeme sporo ide za njega i majku Nerminu, a svaki zvuk telefonskih poziva budi nadu.

"Ona nije ponijela mobitel ali eto, nadamo se da bi mogla nazvati ili barem neko drugi ko će nam dati informacije", kazao je Elmin za Klix.

Istaknuo je da je razgovarao sa djevojkama sa kojima se družila njegova sestra ali mu jednostavno baš nitko nije mogao pomoći niti dati bilo kakav trag. Za sve informacije o nestaloj djevojci obitelj moli da se obavijesti najbliža policijska stanici ili pak oni na broj 063/440 329.

 

I.M.|Artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17