ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Tragedija

tanjug.jpg

 

Ministarstvo obrane Srbije potvrdilo je da su dva pilota Ratnog zrakoplovstva i PZO Vojske Srbije poginuli u 9:10 sati kada je pao avion MiG-21 u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika obavljajući svoje letačke zadatke.

Mjesto tragedije obišli su i razgovarali sa očevicima srbijanskog ministar obrane Aleksandar Vulin, načelnik Glavnog stožera general Milan Mojsilović, zapovjednik Ratnog zrakoplovstva i PZO general-major Duško Žarković i zapovjednik 204. zrakoplovne brigade pukovnik Brane Krnjajić, prenosi N1.

Nakon uviđaja koji su obavili i civilni i vojni organi, načelnik Glavnog stožera formirao je Komisiju za ispitivanje izvanrednog događaja na čelu sa načelnikom Uprave za razvoj i opremanje brigadnim generalom Milanom Popovićem, a zapovjednik Ratnog zrakoplovstva i PZO formirao je stručnu komisiju za utvrđivanje uzroka udesa zrakoplova MiG-21 koju vodi načelnik stožera Zapovjedništva RViPZO brigadni general Aleksandar Bjelić.

Ministarstvo obrane navelo je da će, nakon obavještavanja svih članova obitelji poginulih pilota, obavijestiti javnost o imenima pilota. brzojave sućuti obiteljima poginulih pilota uputili su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar obrane Aleksandar Vulin i načelnik Glavnog stožera general Milan Mojsilović, dodaje se u priopćenju.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17