ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
17 prometnih nezgoda

mup-sbk-logo_290x171.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je šest kaznenih djela.

Dana 19.09.2020.godine oko 21,00 sati na području Bugojna, policijski službenici tima za zloupotrebu opojnih droga PU Bugojno izvršili su kontrolu i pregled osoba A.H. rođen 1995.godine,  I.B. rođen 1992. godine, N.K. rođen 1995.godine svi iz Bugojna i V.D.  rođen 1995.godine iz Sarajeva.

Tom prilikom kod osobe N.K. pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.U suradnji sa nadležnim kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog slijedi poduzimanje zakonom propisanih mjera i radnji.

Evidentirano je 16 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirano je 17 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže i devet osoba lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 509 prekršajnih naloga, od kojih je 216 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 27 vozača, od kojih su četiri vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa su isključena četiri vozila.

OSTALI DOGAĐAJI

Dana 19.09.2020.godine oko 02,20 sati u PS Jajce je prijavljeno da je u ulici Ive Andrića, općina Jajce došlo do požara na baraci u kojem je smrtno stradalo jedanaestogodišnje dijete. Na lice mjesta su odmah izašli službenici policije koji su potvrdili navode prijave, kao i pripadnici vatrogasnog društva Jajce, koji su lokalizovali požar.

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Jajce su u suradnji sa nadležnim tužiteljstvom izvršili uviđajne radnje na licu mjesta, te poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju uzroka koji su doveli do navedenog događaja.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17