ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
KSB

policija traka

Policijski službenici Federalne uprave policije su 10. srpnja, u suradnji s Ministarsvom unutarnjih poslova KSB, a pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva u Travniku, poduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u cilju dokumentiranja kaznenih djela "Udruživanje radi činjenja kaznenih djela", a u vezi sa kaznenimdjelima "Ovjera neistinitog sadržaja" u sticaju sa kaznenim djelom "Prijevare".

U sklopu navedenih aktivnosti, lišene su slobode tri osobe i to policijski službenik koji obnaša dužnost zamjenika komandira za promet PS Travnik, inicijala G.P. (1989.), državni službenik Ministarstva unutarnjih poslova KSB, inicijala S.G. (1988.) i D.A. (1988.).

Oni se sumnjiče da su se tijekom 2019. i 2020. godine, u namjeri pribavljanja protupravne imovinske koristi, organizirali s ciljem fingiranja prometnih nesreća na području općine Travnik, na način da su po potrebi angažirali treće osobe koje su, uz određenu novčanu naknadu, sudjelovale u izvršenju navedenih  djela, radi osiguranja pravnih osnova za naplatu nepripadajuće štete od osiguravajućih kuća.

Osobe lišene slobode su kriminalistički obrađene u službenim prostorijama Federalne uprave policije u Travniku, te su G.P. i A.D. u zakonskom roku predati na dalju nadležnost Kantonalnom tužiteljstvu KSB, nakon čega im je određen jedomjesečni pritvor, dok je osoba S.G. nakon kriminalističke obrade po nalogu nadležnog tužitelja puštena na slobodu.

Protiv osumnjičenih je podneseno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu nadležnom tužiteljstvu.

Policijski službenici Federalne uprave policije nastavljaju aktivnosti na dokumentiranja predmetnih kaznenih djela i izvršitelja, priopćeno je iz FUP-a.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4
  • tk elliptic davis cup turnir

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17