ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
MUP KSB

1 crna kronika

Tijekom protekla 24 sata na području KSB prijavljena su četiri kaznena djela.

 

Dana 07.07.2020.godine oko 01,25 sati u ulici 307. Motorizovane brigade, općina Bugojno, policijski službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu i pregled maloljetnika (rođen 2003.godine), kojom prilikom je kod istog pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Istog dana, oko 02,30 sati u ulici Bosanska, općina Bugojno, policijski službenici PS Bugojno u suradnji sa službenicima Odjela kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao Ć.E. rođen 1985, dok je na mjestu suvozača zatečen H.H. rođen 2000.godine, obadvojica iz Zenice. Tom prilikom kod vozača je pronađena smeđa praškasta materija upakovana u aluminijsku foliju, za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

U nastavku aktivnosti, u mjestu Poljice, općina Bugojno izvršen je pregled stambenih prostorija koje koristi Ć.E., gdje je također pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji sa nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Evidentirana su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira te pet prometnih nereća u kojima su četiri osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 185 prekršajnih naloga, od kojih su 63 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.


Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 6 vozača, stoji u Izvješću MUP-a.

0
0
0
s2sdefault
  • tk elliptic davis cup turnir
  • Ecos 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17