Djelatnik JKP Kostajnica

policija traka

Iz MUP-a KSB potvrdili su informaciji o nesreći u općini Kreševo. Prema riječima glasnogovornika Hasana Hodžića,jutros je oko 9 sati u PS Kreševo stigla prijava da je u ulici Fra Grge Martića u Kreševu u podrumskim prostorijama obiteljske kuće došlo do eksplozije.

Tjelesne povrede je ovom prilikom zadobio djelatnik JKP Kostajnica inicijala A.F., koji je u kuću došao radi očitovanja vodomjera.

Povrijeđeni je prevezen u DZ Kreševo gdje mu je ukazana pomoć a ubrzo zatim i na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je nažalost i preminuo.

Prema Hodžićevim riječima odmah po zaprimanju prijave na teren su izašli djelatnici PU Kiseljak i PS Kreševo koji poduzimaju sve radnje i mjere, u suradnji s tužiteljstvom, na rasvjetljavanju ove nesreće.

 Kontaktirali smo i direktora spomenutog poduzeća, Josipa Marića koji je također potvrdio navedene informacije te dodao kako je sa preminulim radnikom bio i jedan kolega, koji srećom nije teže ozlijeđen. Kako je kazao, radilo se o redovitom zadatku očitavanja vodovodnog sata, te da je riječ o velikoj nesreći uzrokovanoj navjerojatnije eksplozijom plina.

"Iznimno mi je žao, i ja osobno i sve druge kolege smo jako potreseni. Ovo je velika tuga za našu firmu ali i cijelo Kreševo jer se radi o velikom čovjeku, dobrom, vrijednom radniku i njegovoj obitelji smo se stavili maksimalno na raspolaganje za sve što im treba" kazao je direktor Marić.

 

 artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17