MUP KSB

1 crna kronika

Tijekom protekla 24 sata na području KSB prijavljena su tri kaznena djela.

Dana 28.05.2020. godine oko 19,00 sati u mjestu Gradac, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik, izvršili su kontrolu i pregled osoba M.Đ rođen 1976.godine, državljanin R. Hrvatske i B.M. rođena 1995.godine iz Novog Travnika, koji su zatečeni u prakiranom vozilu marke VW Golf. Tom prilikom, kod istih je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Dana 29.05.2020. godine oko 01,00 sati u mjestu Bila, općina Travnik, policijski službenici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a izvršili su kontrolu vozača B.Š rođen 1996.godine iz Doboj Istoka koji je upravljao vozilom marke VW Golf. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji sa nadležnim kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.


Evidentirana su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira te četiri prometne nesreće u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.


Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 279 prekršajnih naloga, od kojih su 192 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima, stoji u Izvješću MUP-a KSB.

0
0
0
s2sdefault
  • RADOJE
  • Ecos3

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • Radoje 2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17