Izvješće MUP-a

1 crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na području KSB prijavljena su četiri kaznena djela.

Dana 20.03.2020.godine oko 19,30 sati u mjestu Mošunj, općina Vitez policijski službenici, tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled 3 osobe koje su zatečene u parkiranom putničkom vozilu marke Ford. Tom prilikom kod B.K. rođen 1989.godine iz Viteza pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.


Istog dana, oko 20,30 sati u mjestu Brnjaci, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu putničkog vozila marke Opel, kojim je upravljao T.D. rođen 1994.godine, dok je na mjestu suvozača zatečen A.B. rođen 1996.godine, obojica iz Kiseljaka. Prilikom kontrole kod suvozača je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

 

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.


Evidentirano je 11 slučajeva narušavanja javnog reda i mira te 14 prometnih nesreća u kojima je 1 osoba zadobila teže i 5 osoba lakše tjelesne povrede.

 

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 53 prekršajna naloga, od kojih su 33 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima, stoji u Izvješću MUP-a KSB.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17