MUP SBK

1 bilten crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanskog kantona prijavljeno je sedam kaznenih djela.


Dana 10.11.2019.godine oko 01,05 sati, u mjestu Katići, općina Busovača, policijski službenici PS Busovača u suradnji sa policijskim službenicima Odjela kriminalističke policije MUP-a, izvršili su kontrolu rada ugostiteljskog objekta, kao i lica zatečenih u objektu. Tom prilikom A.K. rođen 1989.godine iz Zenice odbacio je od sebe tri prozirne vrećice sa materijama za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

Evidentirano je 12 slučajeva narušavanja javnog reda i mira te 14 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 774 prekršajna naloga, od kojih je 448 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 32 vozača, od kojih je 5 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno pet vozila, stoji u izvješću MUP-a.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17