• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

1 bilten crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanskog kantona prijavljeno je šest kaznenih djela i 13 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirane su 24 prometne nesreće u kojima su četiri osobe zadobile teže i dvije osobe lakše tjelesne povrede.

Dana 02.11.2019.godine oko 14,05 sati na lokalnom putu u mjestu Tisovac, općina Busovača, dogodila se pometna neseća - slijetanje u kojoj je sudjelovao četverocikl marke CAN-AM, bez registarskih oznaka, kojim je upravljala I.P. rođena 2001.godine iz Viteza, dok je na mjestu suvozača bila I.K. rođena 2000. godine iz Busovače.

U ovoj prometnoj nesreći teže tjelesne povrede zadobile su obje osobe, koje su prevezene u bolnicu Nova Bila, gdje im je ukazana liječnička pomoć.


Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno su ukupno 494 prekršajna naloga, od kojih je 130 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 66 vozača, od kojih je 15 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

 

Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno sedam vozila.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17