• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

1 bilten crna kronika

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanskog kantona prijavljena su četiri kaznena djela.

Dana 31.10.2019.godine oko 18,45 sati u ulici Šakira Sikirića, općina Fojnica, policijski službenici PS Fojnica izvršili su kontrolu i pregled osobe E.J. rođen 1976.godine iz Fojnice. Tom prilikom isti je dobrovoljno predao određenu količinu materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis. U nastavku aktivnosti, u ulici Šetalište, općina Fojnica u ugostiteljskom objektu izvršena je kontrola osobe A.K. rođena 1995.godine iz Fojnice, koja je izjavila da je prodala osobi E.J. opojne materije, te je dobrovoljno predala određenu količinu praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Istog dana oko 22,50 sati u mjestu Ovnak, općina Travnik, policijski službenici Policijske ispostave Han Bila (PS Travnik) izvršili su zaustavljanje i kontrolu putničkog motornog vozila marke VW „Bora“, kojim je upravljao A.H. rođen 1997.godine, sa kojim su u vozilu zatečeni E.K. rođen 1997.godine i H.A. rođen 1996.godine, svi iz Travnika. Tom prilikom kod istih je pronađena određena količina materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

 

Evidentirano je 15 prometnih nesreća kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 282 prekršajna naloga, od kojih je 148 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima, stoji u Izvješću MUP-a.

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17