ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

 vitezani-krali-u-ljubinju

Policija u Trebinju dostavila je izvješće nadležnom tužiteljstvu protiv šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su, na području Ljubinja, počinili tri teške krađe.

Prijavljeni su S.N., A.B., N.T., nastanjeni u Vitezu, S.A., nastanjen u Mostaru, i M.A. i I.A., iz Viteza, s privremenim boravištem u Mostaru.

Oni se sumnjiče da su, u noći 9. na 10. prosinac, izvršili provalu u zanatsku radnju u industrijskoj zoni u Ljubinju, i otuđili vozilo Peugeot i razne predmete. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom je oko 22.000 KM.

Osumnjičeni su iste noći izvršili i provalu u jednu firmu i otuđili visokonaponski kabel, pričinivši materijalnu štetu od oko 150 KM.

Utvrđeno je da su navedene osobe, osim S.A., u noći s 2. na 3. prosinac, u istoj firmi, izvršili provalu i otuđili visokonaponski kabel vrijednosti oko 1.500 KM. Osim direktne štete, poduzeću je ovim kaznenim djelom pričinjena i neizravna materijalna šteta.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su, nakon saznanja o mogućim izvršiteljima, suradnjom s policijskim službenicima MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije i MUP-a Srednjobosanske županije dokumentirali navedena djela.

(artinfo.ba/im)

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17