1 bilten crna kronika

 

Policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽSB kontinuirano provode planske aktivnosti koje su usmjerene na sprečavanje i suzbijanje kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. U okviru navedenih aktivnosti, tijekom proteklog vikenda realizovano je više uspješnih akcija na području Travnika, Viteza i Gornjeg Vakufa – Uskoplja.

 

Naime, 05.07.2019.godine oko 22,35 sati na području općine Vitez, policijski službenici Jedinice za JRiM i zajedničkog tima za borbu protiv opojnih droga izvršili su kontrolu i pregled vozila marke Peugeot. Tom prilikom kod suvozača G.I. rođen 1992.godine iz Zenice pronađeno je više tableta za koje su sumnja da su opojna droga „ecstazy“.

 

Istog dana, oko 23,15 sati policijski službenici PU i PS Bugojno su u mjestu Zvizde-Ponir, općina Gornji Vakuf –Uskoplje izvršili kontrolu vozila marke Renault, kojim je upravljao V.M. rođen 1994.godine iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Prilikom kontrole, isti je dobrovoljno predao određenu količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

 

Dana 06.07.2019.godine oko 18,40 sati policijski službenici Jedinice za JRiM PS Travnik u ulici Bosanska, općina Travnik izvršili su kontrolu i pregled osobe S.M. rođen 1977.godine iz Travnika. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U nastavku navedenih aktivnosti, dana 07.07.2019.godine oko 20,30 sati u ulici Prnjavor, općina Travnik, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu i pregled osobe N.Č. rođen 1984.godine iz Travnika, koji je tom prilikom dobrovoljno predao određenu količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17