ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

1 bilten crna kronikaž

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljeno je šest kaznenih djela.

 

Policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU Travnik uspješno su rasvijetlili kaznena djela „Razbojništva“, „Krađe“ i „Oštećenja tuđe pokretnine“, koja su počinjena u 22. i 23.10.2017.godine.

 

Naime, dana 23.10.2017.godine prijavljeno jekazneno djelo „Razbojništva“ na benziskoj pumpi „Paladij“ u ulici Stjepana Radića, općina Vitez, od strane nepoznatih počinioca koji su uz upotrebu vatrenog oružja-pištolja pokušali uzeti novac od radnika navedene pumpe, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu. Tom prilikom su koristili putničko motorno vozilo marke VW Passat, koje su nakon toga odvezli u mjesto Sivrino Selo, općina Vitez, gdje su isto zapalili u cilju prikrivanja dokaza.

Provjerama je utvrđeno da je predmetno vozilo ukradeno dana 22/23.10.2017.godine na području općine Vogošća, čiji je vlasnik A.Č. iz Olova. Prilikom vršenja uviđajnih radnji na licu mjesta paljevine pronađene su dvije registarske tablice koje pripadaju putničkom motornom vozilu marke Peugeot, vlasništvo T.M. iz Viteza, koja je prijavila krađu navedenih tablica dana 23.10.2017.godine.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje navedenih djela je D.M., rođen 1970.godine iz Zenice.

Policijski službenici PS Vitez naknadno su rasvijetlili kazneno djelo „Teške krađe“, koje je izvršeno 08.04.2019. godine na štetu agencije „Šarić Commerce“ d.o.o. Vitez, kojom prilikom je iz dva autobusa otuđeno gorivo i akumulatori. Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja je izvršitelj navedenog djela A.S. rođen 1987. godine iz Viteza, stoji u Izvješću MUP-a ŽSB.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17