ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Novi Travnik

zmija drukciji ba

Obitelj Borisa Kestena iz Novog Travnika ovih dana proživjela je pravu noćnu moru kada su u dječjoj sobi stana na trećem katu zgrade pronašli – zmiju dugačku čitav metar.

Kako  je Kesten kazao za Drukčiji radio sve se dogodilo u petak navečer kad su krenuli spavati.

“Oko pola 11 spremali smo se za spavanje, curica je krenula u svoju sobu, upalila svjetlo i vrisnula. Nisam se u životu tako prepao kao tada kad sam u njezinoj spavaćoj sobi ugledao zmiju od metra. Bez obzira što nije izgledala kao otrovnica, za mene je bila anakonda”, kazao je Kesten.

Nije mu, kaže, jasno kako i kuda je zmija ušla u stan na trećem katu.

“Jedino što mi pada na pamet je to da smo nosili pelet u šupu na istom katu i žena je ostavila vrata stana otvorena na 10 ili 15 minuta. Nisam znao kome se obratiti, nazvao sam vatrogasce te sam imao dojam da mi se čovjek smije. Samo me je uputio na veterinara”, kazao je.

Sličan slučaj, kaže Kesten, može se svima dogoditi, a poseban problem je što građani ne znaju kome se obratiti za pomoć.

“Moje dijete je do neki dan ostajalo samo u stanu, ne smijem ni zamisliti šta bi se dogodilo da je bila sama. Zmiju smo ubili i izbacili iz kuće. Trebaju se ljudi pripaziti i moraju znati koga zvati u takvoj situaciji”, rekao je Kesten.

Tragom ovoga odgovor smo pokušali dobiti u novotravničkoj Civilnoj zaštiti, u kojoj odgovor – nemaju.

“Ne znam, nismo nikada imali takav slučaj. Trebao bi možda netko od veterinara, ali ne znam. Napravit ćemo i tu jedan protokol pa ćemo vidjeti kako riješiti takve situacije”, rekao je Hamid Migalo, pomoćnik načelnika općine za civilnu zaštitu.

 

drukciji.ba

0
0
0
s2sdefault
  • tk elliptic davis cup turnir
  • Ecos 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17