ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Kampanja za djecu

djeca tablet

Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez i portal Vitez.info u sklopu kampanje ''Ostani doma – doma je najljepše'' pokrenuli su akciju ''Pokloni, posudi, doniraj''.

Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez i portal Vitez.info u sklopu kampanje ''Ostani doma – doma je najljepše'' pokrenuli su akciju ''Pokloni, posudi, doniraj''. ''Kako bismo omogućili što kvalitetniju tehničku potporu učenju na daljinu, pozivamo sve ljude plemenitog srca i dobre volje, kao i sve tvrtke, da poklone ili posude informatičku opremu, novu ili polovnu (slobodna računala, prijenosna računala, tablete ili mobilne uređaje), ili doniraju novac za kupovinu iste. Želja nam je da učenicima i učenicama na području Središnje Bosne, svi zajedno, omogućimo uspješno praćenje nastave i završetak školske godine'', poručuju iz Viteza.


Ukoliko želite novčano pomoći ovu kampanju, svoj prilog možete uplatiti na transakcijski broj GKM Vitez otvoren u Unicredit Bank d.d. 3382502287446090 ili na devizni račun IBAN broj BA393382504887447476 – SWIFT: UNCRBA 22. ''Od prikupljenih sredstava ćemo, potpuno transparentno, kupiti odgovarajuću opremu i dodijeliti potrebitim učenicima i učenicama na prostoru Viteza, a sukladno mogućnosti i naše Županije. Naravno, sve u komunikaciji i uz obavještavanje nadležnog županijskog ministarstva'', istaknuli su. Tko god ima bilo što od navedenog i želi posuditi, pokloniti ili donirati može se javiti porukom na Facebook stranicu Ostani doma – doma je najljepše, Vitez.info, Gradsko kazalište mladih Vitez ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Gradsko kazalište mladih Vitez i Portal Vitez.info će vlastitim sredstvima kupiti nekoliko tableta, koje će dodijeliti učenicima koji su u nedostatku informatičkih pomagala za učenje na daljinu.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17