• LEDA 2

kupres obitelj

 

Kupres će 28. srpnja biti domaćin II. obiteljskom danu, čiji je cilj skrenuti pozornost na važnost obitelji i očuvanja kršćanskih i obiteljskih vrijednosti u društvu

Program počinje dan ranije, 27. srpnja u 18 sati svetom misom koju će u župnoj crkvi Svete Obitelji predvodit predsjednik Vijeća za obitelj BK BiH, mons. Marko Semren, pomoćni biskup banjolučki. Nakon svete mise slijedi koncert etno skupine Čuvarice iz Rame.

U nedjelju, 28. srpnja, u 11 sati središnje misno slavlje, u zajedništvu s drugim biskupima iz Bosne i Hercegovine, predvodit će predsjednik Biskupske konferencije BiH kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski.

U nastavku programa slijedi bogat kulturno zabavni sadržaj u kojem će nastupiti brojna kulturno umjetnička društva - glazbeni sastav Versi iz Metkovića, vinkovački tamburaški sastav Đeram, Dražen Žanko, Mate Bulić te koncert klape Intrade, predvođene Tomislavom Bralićem.

Organizator događaja je Vijeće za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, uz suorganizaciju župe Svete Obitelji u Kupresu i udruge Kupreški kosci.

Želja organizatora je da Kupres, gdje temperature tijekom ljeta znaju biti niže i desetak stupnjeva nego u južnim krajevima, postane mjesto ljetnog okupljanja i susreta hrvatskih katoličkih obitelji bez obzira gdje žive kako bi kroz zajedništvo pridonosili očuvanju katoličkog i hrvatskog identiteta.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi
  • LEDA

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • LEDA

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17