• čestitke Božić 1

Osnivanjem Fitness centra “My way” u Travniku napravljen je prvi korak ka popularnosti treninga, ali se i znatno razvila svijesti o zdravom načinu života.

Nakon nešto više od godinu dana u jedinstveni sportski kompleks uvršten je Caffe & smoothie bar „My caffe“ i Salon za masažu i maderoterapiju „Body beauty lounge“.

Večeras je uz brojne prijatelje, članove i poslovne partnere u Travniku otvoren prvi smoothie bar ove vrste na ovom području. Da se trud, rad i upornost na kraju itekako isplate, dokazuje to i svojim uspješnim primjerom Travničanin, Mirza Adžemović, koji je strpljivo čekao i polako, ali sigurno gradio karijeru fitnes trenera.

Adžemović, tvorac i osnivač Fitness centra „My way“ naglašava da mu je namjera svim svojim članovima, ali i drugim posjetiteljima na jednom mjestu ponudtii, prije svega zdrave napitke koji će im dodatno uz trening, doprinijeti u izgradnji mentalne i fizičke snage.

Pored toga što su, s jedne strane njegovi treninzi stručni i profesionalni, te daju korisne rezultate, oni su također i jako zanimljivi, obzirom da svakodnevno inovativnim programima stvara dodatno interesovanje članova. Također, Adžemović ističe da u ovoj godini uvodi nove savremene programe i edukacije, koji će upotpuniti dosadašnje tehnikei metode treniranja.(tntportal.ba)

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi
  • bestdrive

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

  • čestitke Božić 4

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17