logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

18°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

Turnir u tucanju jaja održan i u Busovači

tucanje jaja u busovaci

Pobjednik je Jozun Blažević

U Busovači je na uskrsni ponedjeljak održan Turnir u tucanju jaja "Busovača 2017". Organizator je bio Željko Plavčić – Runkel (uz pomoć svojih brojnih sponzora i prijatelja), a hotel "Tisa" u Busovači je bio pretijesan da primi sve zainteresirane gledatelje ovog zanimljivog natjecanja.

Za natjecanje se prijavilo 24 sudionika koji su se natjecali sistemom "dupla eliminacija", a samo natjecanje je trajalo nekoliko sati. Svaki sudionik je mogao prijaviti 40 neobojenih jaja koja je natjecateljska komisija turnira najprije pregledala, a nakon tog na svako jaje je udaren i žig turnira. U pojedinačnim srazovima natjecatelja do finala, svaki natjecatelj je imao po 5 jaja, a pobjednik tih duela je bio onaj kome je preostalo bar jedno jaje.

Treće mjesto na turniru osvojio je organizator turnira Željko Plavčić – Runkel. Velika borba viđena je u finalu u kojem su se sastali i favoriti ovog turnira Josip Šakić i Jozun Blažević. Šakić je u finalnu borbu “do posljednjeg jajeta“ ušao sa 34 jaja dok je Blažević imao čak 39 jaja. U prvom dijelu vodio je Josip Šakić sa 9:2 , ali je Jozun Blažević sa dvije fantastične serije (10 i 12 pobjeda zaredom) došao do konačne pobjede 34:18.

Nagrade i zahvalnice za sudjelovanje na turniru podijelio je organizator Željko Plavčić. Brojne goste u pauzama zabavljao je "Focus band" iz Busovače, a direktan prijenos preko Facebook stranice portala grad-busovaca.com je išao za čitav svijet i ubilježeno je preko 20 tisuća pregleda.

Na samom kraju, pobjednik turnira Jozun Blažević se zahvalio svima na sudjelovanju na turniru, a organizator se zahvalio i gostima koji su pratili ovo natjecanje i obećao i naredne godine ponovni susret na Uskrsnom turniru u tucanju jaja "Busovača 2018".

artinfo.ba/ap

Share

btnposaljivijest

DA oglas_GIF_300x520.gif

web-baner-300x250.gif

ZANIMLJIVOSTI

Najbolji vojnik dolazi iz Hrvatske

Skupnik Ivo Bašić, pripadnik Vojnoobav

Duša i srce Crkve

Jedan od boljih filmova duhovno-religi

Humac, Počitelj i Vranduk na markama HP Mostar

Hrvatska pošta (HP) Mostar izdala je d

Jablaničanin zapao za oko Lady Gagi

Ajdin Sefer je rođen u Mostaru. U Jabl

Na Svečilištu Vitez predaju Britanci, Nijemci, Japanci

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ promov

Izaberi život bez oružja

Dana 30. 3.2017. godne u policijsku st

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17