logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

20°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

Svjetski poznati DJ Solomun donirao opremu mladim Travničanima

dj solomun

Honorar od nastupa u Sarajevu otišao u dobrotvorne svrhe

"Ovoga puta, ideja je bila da se u četiri omladinska centra u Bosni donira DJ oprema. U Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i mom rodnom gradu Travniku. Velika zahvlnost ide za Klabiku koja je sve ovo omogućila da se dogodi", napisao je na svojoj službenoj Facebook stranici DJ Solomun.

Mladen Solomun rođen je u Travniku. Roditelji su mu se upoznali u Hamburgu gde je on i odrastao. Ozbiljnu svjetsku reputaciju DJ Solomun zaslužio je jer je uspio da redifinira tipičnu europsku deep house muziku u svijetu produkcije, remiksa i DJ-inga. Glazbeni stručnjaci njegove setove rado opisuju kao "Storytelling Groove" s primjesama disco i funky ritmova kroz koje se skladno prelivaju emotivni vokali. U svom radu inspiraciju pronalazi u svakodnenom životu, R&B zvuku, funk soul i disco melodijama kao i numerama iz razdoblja ’osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Solomun je svojom produkcijom, remiksima i nastupima zaludio cijeli svijet u posljednjih nekoliko godina, a također je vlasnik jednog od najprestižnijih labelova na svijetu pod nazivom "Diynamic music" za koji su izdavali mnogi poznati svjetski producenti kao što su H.O.S.H, David August, Stiming i mnogi drugi.

artinfo.ba/ap

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17