logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

3°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Od 1. svibnja u funkciji travnički Ćiro!

vlakic

Pored Ive Andrića, Josipa Pejakovića, Nikše Bratoša, Seida Memića Vajte, Šarene džamije, Plave vode, ćevapa, solarnog sata i mnoštva drugih predivnih stvari po kojima je Travnik nadaleko poznat, od danas postaje po još jednoj – novom travničkom Ćiri.

Sejdić d.o.o. i Grupa zaljubljenika u Travnik i njegove ljepote, odlučila ih je učiniti što dostupnijim svima onima koji rado posjete Travnik tako što će im omogućiti ugodnu vožnju turističkim vlakićem nazvanim Ćiro. Ovo unikatno prijevozno sredstvo može akomodirati više od 30 putnika, te im ponuditi ugodan obilazak prelijepog Travnika uz mogućnost osvježenja i okrepljenja za vrijeme vožnje.

Ćiro je opremljen najnovijom audio opremom te će putnici za vrijeme vožnje slušati i saznati sve o objektima i lokacijama na koje ih on odveze. Pored lokalnog, audio vodič nudi informacije i na nekoliko svjetskih jezika kako bi Ćiro mogao ugostiti i turiste iz cijeloga svijeta koji dođu u ovaj grad.

Ova jedinstvena turistička atrakcija će saobraćati dvokratno, od 9 do 15 sati te od 19 do 22:30 sata, a prva vožnja planirana je za 1. svibnja u 7 sati.

Cijena vozne karte je 5 KM.

artinfo.ba | preuzeto s portala grad-travnik.info

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17