ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Mali maturanti

os lep matur 21

Podjelom uvjerenja i svjedodžbi učenicima završena je školska 2020./2021. godina u OŠ „Lepenica“. Svi učenici naše škole uspješno su završili školsku godinu s uzornim vladanjem uz prosječnu ocjenu 4,48.
Protekla školska godina kao i prethodna karakteristična je po posebnim uvjetima rada uzrokovanih pandemijom COVID 19, unatoč tome školsku godinu uspješno smo priveli kraju, prvenstveno zahvaljujući roditeljima, učenicima i nastavnicima/učiteljicama. Stoga se ovim putem OŠ „Lepenica“ na čelu s ravnateljem škole Vladimirom Čolićem svima zahvaljuje na odgovornom pristupu, strpljenju, razumijevanju i suradnji tijekom spomenutih ograničenih uvjeta rada.
Danas je bilo posebno svečano jer škola ispraća još jednu generaciju, učenike devetog razreda na čelu s razrednicom Aldijanom Tadić; Stefan Barišić, Ena Bilić, Lorena Bilić, Sandro Dugandžić, Mihael Katava, Teo Laštro, Monika Marković, Rajana Medić, Patrik Musa i Marija Oroz.
Prilikom uručenja svjedodžbi o uspješno završenoj osnovnoj školi prigodnim pozdravom učenicima su se obratili ravnatelj škole Vladimir Čolić i razrednica Aldijana Tadić, poželjeli su učenicima sreću u daljnjem školovanju i zahvalili se na uzornom vladanju tijekom svih devet godina. Također su se učenici emotivnim pismom zahvalili nastavnicima, a posebno razrednici Aldijani na nezaboravnim godinama zajedničkog rada i suradnje.
Posebna diploma za učenika generacije uručena je Mihaelu Katavi, tom prigodom Dragomir Lučić, tajnik Općine Kiseljak u ime načelnika Mladena Mišurića-Ramljaka uručio je prigodan poklon.
Također treba napomenuti da je ova godina posebna i po odlasku u zasluženu mirovinu svima drage nastavnice hrvatskog jezika, Dragice Stanić koja je ispratila brojne generacije i bez sumnje će ostati upisana posebnim slovima u povijesti škole. 
 
  • IMG_5503_Kopiraj
  • IMG_5505_Kopiraj
  • IMG_5506_Kopiraj
  • IMG_5508_Kopiraj
  • IMG_5509_Kopiraj
  • IMG_5511_Kopiraj

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17