ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Federalno ministarstvo za raseljene osobe i izbjeglice

ministarstvo_sastanak_kreševo.jpg

 

Federalno ministarstvo za raseljene osobe i izbjeglice odobrilo je 100.000 KM za realizaciju projekta rekonstrukcije lokalnog puta Crnići - Crnićki Kamenik.

Sredstva su odobrena iz Programa pomoći održivog povratka - izgradnja i sanacija infrastrukturnih i drugih objekata od značaja za širu društvenu zajednicu u mjestima povratka na području FBiH, a po odluci Federalnog ministarstva za realizaciju projekata iz ranije spomenutog programa pomoći za 2020./2021. godinu.
Ugovor o namjenskom utrošku dodijeljenih sredstava danas su u općinskoj vijećnici potpisali federalni ministar za ljudska prava i izbjeglice dr. Edin Ramić i pomoćnica općinskog načelnika Općine Kreševo u službi za financije opću upravu i društvene djelatnosti Ankica Tvrtković, budući  je načelnik Općine Renato Pejak zbog ranije preuzetih obaveza bio spriječen nazočiti.

Potpisivanju ugovora nazočili su i predsjedatelj Općinskog vijeća Kreševo Mirsad Beganović, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske Radoje Vidović te direktor Šumarije Kreševo Stjepan Kvesić, priopćili su na službenim stranicama Općine Kreševo.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17