ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Pejak sa predstanicima udruge Prospero

 pejak_Sastanak.jpg

 

Načelnik Općine Kreševo Renato Pejak danas je sa suradnicima primio predstavnike nedavno osnovane nevladine organizacije „Prospero“, sa sjedištem u Kreševu.

Tema susreta bila je prezentacija informatičke platforme za apliciranje na potencijale turističke ponude kreševskog kraja (srednjovjekovni grad, selo Vranci, kreševska čaršija, vjersko-hodočasnički turizam u Deževicama, Sajam minerala, kristala, fosila, poludragog i dragog kamenja, stari zanati, lov i ribolov i dr.).
Uz predsjednicu NVO „Prospero“, mr. sci. Dubravku Ivičević, u predstavljanju projekta sudjelovali su i prof. dr. Selma Rizvić s Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu, te Renato Scuzzarello, konzultant za fondove EU i druge međunarodne financijske fondove za potporu razvoju malih društvenih zajednica, općina i regija. Oni su, zajedno s načelnikom Pejakom, posjetili Franjevački samostan te Zavičajnu udrugu „Kreševski citrin“.

NVO „Prospero“ nedavno je na projektnoj platformi EU „NET-MED“ Općinu Kreševo kandidirala za sudjelovanje u programu "Bridge of Books", a projekt je potvrđen, i to s kompletnim financiranjem Europske unije. Bit će realiziran u rujnu ove godine u španjolskom gradu Canyellesu, prenijela je službena stranica Općine Kreševo. 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17