ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
PANDEMIJA

SmartSize.jpg

Nakon završenog cijepljenja protiv COVID - 19 prve prioritetne skupine - zdravstvenih djelatnika, u DZ Kreševo započelo je i cijepljenje sljedeće prioritetne skupine - osoba preko 65 godina i kroničnih bolesnika.

Domu zdravlja Kreševo dostavljeno je 40 doza cjepiva Astra Zeneca te je cijepljenje započela sa današnjim datumom prema ranije formiranom spisku.

Narednih dana se nadamo novim dozama cjepiva te i dalje pozivamo naše sugrađane da se prijavljuju za cijepljenje u Higijensko - epidemiološku službu DZ Kreševo na broj: 030/800-257.

Trenutno je u općini Kreševo kod 6 osoba potvrđen COVID - 19, od toga su 2 osobe na bolničkom liječenju, a 19 osoba je u samoizolaciji.

Iako se stječe dojam da je epidemiološka situacija poboljšana, evidentno je da oboljeli pacijenti imaju teže kliničke slike i da se u ozbiljnom obliku bolest javlja i kod mlađih osoba, tako da i dalje molimo naše sugrađane da se pridržavaju epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i druge - stoji u obavijesti Doma zdravlja Kreševo.

Artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17