ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
BUSOVLJAK

12.jpg

Ministarstvo unutarnjih poslova Srednjobosanske županije priopćenjem se oprostilo od Dalibora Šantića, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Dana 27.03.2021.godine u mjesnom groblju Bare, općina Busovača sahranjen je Dalibor Šantić, Načelnik sektora uniformirane policije MUP-a SBŽ/ŽSB, koji je preminuo nakon kratke i teške bolesti.

Sahrani je pored obitelji bio prisutan veliki broj prijatelja, predstavnika institucija, radnih kolega i brojnih drugih koji su došli posljednji put ispratiti našeg preminulog kolegu.

Kroz policijsku službu Dalibor je obnašao više rukovodnih funkcija, između ostalog bio je zapovjednik policijske stanice Busovača, kao i šef Odjela za profesionalne standarde MUP-a, odakle je unaprijeđen na poziciju načelnika Sektora uniformirane policije MUP-a, gdje ga je zadesila prerana smrt.

Svoje profesionalne dužnosti radio je s puno entuzijazma i zalaganja, uvažavajući svoje radne kolege, među kojima je bio omiljen i uvijek rado viđen.

Za svoj rad više puta je nagrađivan, a odlikovan je i zlatnom značkom Federalne uprave civilne zaštite za pomoć u spašavanju za vrijeme poplava. 

Paralelno s policijskim poslovima obnašao je i druge dužnosti, bio je član neovisnog odbora za izbor i imenovanje policijskog komesara u MUP-a SBŽ/ŽSB, kao dugogodišnji lovac u 2020. godini izabran je za predsjednika Lovačkog društva “Zec” Busovača, te je obnašao više odgovornih funkcija u državnom, federalnom i županijskom nogometnom savezu.

Iza Dalibora su ostali majka, supruga, dvije ćerke, dva brata, sestra

U prostorijama MUP-a otvorena je Knjiga žalosti u počast našem  preminulom kolegi Daliboru Šantić."

Notra.ba

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17