ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Navijači još zabranjeni

muzika-uzivo-3.jpg

Republički stožer za izvanredne situacije odlučio je na jučerašnjoj sjednici da se od 1. ožujka dozvoljava organizacija glazbe uživo u ugostiteljskim objektima za smještaj, ishranu i piće na području entiteta Republika Srpska, uz obavezno poštivanje svih epidemioloških mjera koje je propisao Institut za javno zdravstvo.

Osim toga, na sjednici je donesen i zaključak u kojem se navodi da se "preporučuje građanima da na otvorenom koriste zaštitne maske ukoliko nije moguće održavati fizičku distancu od dva metra, a u skladu s uputama Instituta za javno zdravstvo za korištenje zaštitne maske na otvorenom".

Do danas građani su u RS-u bili obavezni da nose maske i na otvorenom i u zatvorenom, dok je novim taključkom nošenje maski ostalno obavezno u zatvorenom prostoru.

Republički stožer produžio je do 5. ožujka važenje svih ostalih ranije donesenih mjera u cilju sprječvanja širenja koronavirusa, pa je radno vrijeme ugostiteljskim objekata i dalje od 6:00 do 22.00 sati.

Na snazi je zabrana okupljanja više od 50 građana na javnom mjestu, a više od 10 ljudi na obiteljskim slavljima. Sportska natjecanja dovozljena su bez nazoćnosti publike.

Klix.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17