ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Validni certifikati

it factory kolaz

U svega tri godine aktivnog rada, tvrtka IT Factory iz Kiseljaka, postala je edna od vodećih i zasigurno, zanimljivijih informatičkih tvrtki na ovim prostorima. Nastala s ciljem promocije IT tehnologije među svim generacijama, vrlo brzo se nametnula kao neizostavan partner edukacijskih procesa iz IT svijeta raznim edukacijskim ustanovama, udrugama, firmama i organizacijama ali i nebrojenim pojedincima doslovno svih dobnih skupina.

TVORNICA ZNANJA

Odnedavno, ova mala ali vrijedna tvrtka pohvaliti se može i epitetom službenog Testnog centra za sve trenutno važnije programe kao što su Adobe, Apple, Autodesk, Microsoft...

Pristupačne cijene  i literatura

Dakle, kao i većina drugih sličnih ustanova, i ova je za usvojeno znanje svojih polaznika mogla izdavati samo potvrdu. Međutim, odsada, po iznimno pristupačnim cijenama, među rijetkima su u BiH ovlašteni biti posrednicima u sticanju službenog certifikata za određenu oblast. Proces certificiranja za ovu registriranu obrazovnu ustanovu nije bio lagan no sada s ponosom mogu nuditi usluge posredovanja spomenutih polaganja na način da zainteresiranima prije svega ponude edukaciju a zatim i mogućnost polaganja ispita ili im jednostavno omoguće dostupnost adekvatne literature za samostalno učenje.

Ispiti se vrše on-line i unificirani su u cijelom svijetu te je mogućnost varanja nemoguća što dodatno povećava vrijednost stečenih certifikata odnosno proširuje njihovu upotrebu od profesionalnih, poslovnih potreba pa do poboljšanja svog životopisa. Naravno, znanje koje se prilikom cijelog procesa stekne je neprocjenjivo i ustvari najvrijednije.

Vlasnici ove svojevrsne tvornice znanja, mladi bračni par Iva i Ivan Stanić, kako kažu, zbog pristupačnosti cijena ali i potreba našeg malog tržišta, za početak su se odlučili na neke osnovnije pakete ponude odnosno programe. Bilo da vam treba certifikat iz osnova rada na računaru ili pak poslovnog komuniciranja ali i nešto specijaliziranije poput digitalne sigurnosti (Cybersecurity) ili ESB-a ( poduzetništvo i certificiranje malog poduzetništva) možete im se obratiti i dogovoriti svoj termin.

 

it-factory-4.jpg

 

NAGRADNA IGRA

IC3 certifikat

IC3 certifikat je također dijelom ponude ovog Centra a riječ je o certifikaciji digitalne pismenosti kao globalnom  mjerilu za osnovnu računarsku pismenost, uključujući operativne sustave, hardver, softver i mreže. IC3 certifikati testiraju koncepte i vještine koji se primjenjuju na gotovo svaku školu ili  karijeru. Upravo zato, IT Factory jednom od čitatelja/ica portala Artinfo.ba poklanja besplatno polaganje upravo ovog certifikata. Sve što trebate je zapratiti službenu facebook stranicu tvrtke te nam u facebook komentaru ( Artinfo  Kiseljak)  kratko napisati zašto baš vi odnosno netko vaš treba dobiti ovu jedinstvenu priliku.

Edukacije

Ukoliko se još niste odlučili testirati svoje znanje ili su vam nove tehnologije i dalje nepoznanica ili pak nužno zlo, ovo malo čarobno mjesto nudi odličan izbor edukacija prilagođen raznim dobnim skupinama i potrebama istih.  Kontaktira ih možete putem Facebook stranice ili pak na broj 

063 634 874

 

it-factory-3.jpg

it-factory-2.jpg

 

Artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17