ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Upali u Rektorat

sum discipl postupak

Zbog neovlaštenog ulaska tri osobe u zgradu Rektorata Sveučilišta u Mostaru između 12.20 i 12.30 sati i vršenja verbalnoga pritiska i uznemiravanja djelatnika Sveučilište u Mostaru pokrenut će disciplinski postupak zbog kršenja načela propisanih Etičkim kodeksom Sveučilišta u Mostaru, navedeno je na stranici Sveučilišta u Mostaru.  

Kako je navedeno, od tri osobe dvije su se predstavile kao Marko Vračević i Dario Hrkać, dok se treća muška osoba nije predstavila. ''Ušli su u prostorije Rektorata Sveučilišta uz nepoštivanje epidemioloških mjera, bez zaštitnih maski, na koji način je ugroženo zdravlje prisutnih djelatnika i zahtijevajući na neprimjeren način sastanak. 

Osim pokretanja disciplinskog postupka, Sveučilište će kod drugih nadležnih organa podnijeti prijavu protiv počinitelja za navedena djela'', istaknuto je.  Podsjetimo, u petak je održan drugi prosvjed studenata ispred Rektorata SUM-a. Unatoč najavama, pred mostarskim Rektoratom okupilo se jako malo studenata za razliku od prvog prosvjeda.  

''Tražimo rektorovu ostavku zbog neodržavanja zahtjeva studenata i diskriminacije studenata po pitanju političkog opredjeljenja, što nas je nazvao politikantima i cijeli prosvjed nazvao politikom'', naglasio je u petak Dario Hrkać.

Studenti su prosvjedovali zbog provođenja on-line nastave i cijena školarina.

Inače, od Hrkaća i Vračevića i prosvjeda kojeg su organizirali ogradile su se studentske udruge tvrdeći kako iza njih stoji politika, a političkim aktivnostima prosvjede su proglasili i sa Sveučilišta, piše portal bljesak.info.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17