ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Iz Viteza

jahta vitez

Nevjerojatnu priča proizvođača luksuznih jahti iz Viteza nastavlja se ni manje, ni više, nego u Sarajevu. Tako će Sarajlije, i to na simboličnom mjestu 7. srpnja – na trgu ispred Parlamenta BiH, imati priliku “zaploviti” jednim od najluksuznijih bh. izvoznih proizvoda.

Vlasnik “Derubis Yachts”, Riječanin Denis Kraljević, koji je oženio Vitežanku Lejlu Kraljević, kaže kako ispred Parlamenta, kao mjesta iskazivanja nezadovoljstva, oni žele demonstrirati silu znanja i umijeća.

“Do sada se trg ispred Parlamenta koristio kao mjesto za iskazivanje nezadovoljstva, a mi smo prvi put u BiH, vjerujem i u svijetu, odlučili demonstrirati silu znanja i umijeća. Ispred tog istog Parlamenta gdje se ljudi bore za svoja prava pokazati da je moguće zaobići sve političke igre i bez ičije pomoći napraviti nešto pametno i korisno za BiH. Napravit ćemo jednu prekrasnu razglednicu Sarajeva, nas kao proizvođača, te ljudima koji budu gledali pokazati potpuno drukčiju sliku BiH, kao moderne zemlje visoke tehnologije jer ovo je tehnološki daleko iznad proizvodnje u automobilskoj industriji”, rekao je Kraljević.

Prvi put u povijesti brodogradnje, kaže Kraljević, bit će dopušteno ljudima koji nisu kupci, ući u brod.

“Onda će iz prve ruke moći vidjeti proizvod za koji ja kažem da je najbolji na svijetu u svojoj klasi. Riječ je o motornom katamaranu do 14 metara sa dva trupa, koji je jako stabilan i jako tražen u zadnje vrijeme. U svijetu se proizvodi na samo pet mjesta, a našim novim modelom preskočili smo puno kategorija kad je u pitanju kvaliteta unutarnjeg prostora, čak i u luksuzu. Brod je pravljen za 10 odraslih osoba, sa četiri kupatila, bazenom, ovo je zapravo ploveći mini hotel napravljen da pravi novac”, kazao je Kraljević.

I najvažnije od svega, osim motora i navigacije koje mi ne proizvodimo, u potpunosti je bh. proizvod.

Napravili su ga majstori koji, dodaje Kraljević, na brod nikada nisu ni kročili.

“Nisu nikada ni bili na brodu prije ovoga, ali vrijedno su učili i sada mogu obučavati nove generacije. Nitko se ne rodi sa znanjem. Oni ostaju tu u BiH, tu je njihova budućnost u jednom modernom zvanju”, kazao je.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17