Javlja očevidac
nesreća_lašva.jpg

 

Portalu Grad Busovača javio se svjedok nesreće koja se u noći sa srijede na četvrtak dogodila na magistralnom putu M-5 u mjestu Grablje. Pri slijetanju automobila marke "Passat"u Lašvu smrtno je stradao A.M. iz Visokog.

Očevidac se javio redakciji i istaknuo kako ima potrebu ispričati što se zapravo događalo.

“Vaš članak vezano za tu nezgodu je točan osim onog dijela gdje piše da su dvije osobe se uspjele spasiti tako sto su iskočile iz auta. Pomenute osobe se nisu same spasile, nego su do dolaska policije bile u vozilu gdje su tom prilikom dozivale u pomoć. Do dolaska policije vozilo se skoro cijelo napunilo vodom, ali skroz mali prostor ostao je da dođu do zraka. Brzom intervencijom policije, točnije policijski službenik PS Busovače Samer Pezić zajedno sa osobom koja je vlasnik štanda, koji uz cestu prodaje svoje voće, isti su skočili u rijeku Lašvu i dvije osobe koje su dozivale u pomoć izvukli iz pomenutog vozila. Trećeg nisu uspjeli pronaći nažalost.”  stoji u njegovoj poruci.

Gospodin koji je prodavao voće zove se Zehrudin, nažalost njegovo prezime nisu uspjeli saznati.

Na koncu nije važno ni ime, ni prezime, važno je i veliko djelo koje učiniše toga jutra, kad se nažalost jedan mladi život ipak ugasio,zaključuju.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17