ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Proizvodi dostupni u Kiseljaku, Mostaru i putem web shopa

laco obitelj plantaza

Foto: Obitelj Laco

 Zvjezdana plantaža ( https://plantaza.eu/ ) obiteljsko je poljoprivredno gospodarstvo posvećeno organskoj proizvodnji voća i povrća.

Počeli su s radom 2015. g. i to s ekološkim uzgojem Aronije Melanocarpe te od najljepših i najzdravijih bobica aronije prave matični sok od aronije putem hladnog prešanja.

Matični sok od aronije na Zvjezdanoj plantaži je 100% matični sok od ploda aronije dobiven procesom hladnog prešanja svježeg ploda Aronija Melanocarpa.

Baner, 300x300, Zvjezdana plantaža.jpg

Sok je pasteriziran, spravljen bez ikakvih aditiva, šećera i konzervansa. Proces uzgoja i prerade je organski i certificiran, s urednom bakteriološkom i kemijskom analizom.

Danas, pod istim nazivom i istom posvećenosti, Zvjezdana plantaža uzgaja organsko sezonsko voće i povrće karakteristično za naše podneblje, od jagoda, malina, šumskih jagodica, jabuke pa sve do breskve i sličnih voćkica.

Zvjezdana plantaža, kako u početku, tako i danas, nastavlja brižno i posvećeno razvijati svoje recepte za zdraviji život te su krenuli u proizvodnju tradicionalnih i inovativnih proizvoda koje krasi punina okusa u kojem će uživati i najveći gurmani. Radi se o raznim džemovima i namazima, a nadaju se da će do kraja 2020. g. imati i svoj med.

Matični sok od aronije, kao i ostale proizvode Zvjezdane plantaže možete kupiti u Mostaru, Kiseljaku, na sajmovima zdrave hrane te preko web shopa ( https://plantaza.eu/webshop/ ) i društvenih mreža ( https://www.facebook.com/zvjezdana.plantaza/ ) ovog vrijednog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

Zvjezdana plantaža.jpg

Bobice u ruci-min.jpg

Cvijet aronije-min.jpg

Foto: Cvijet aronije

 

PODRŽIMO LOKALNE OPG-ove, Nudimo besplatnu reklamu

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17