• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

Kreševo

opcina kresevo zgra

Poziv nositeljima gospodarstava koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata (RPG i RK) Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Pozivaju se nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava da sukladno navedenom Pravilniku, izvrše ažuriranje odnosno prijave nastale promjene na gospodarastvu, kao što su brojno stanje stoke, planirane površine za sjetvu, zasijane površine, promjena bankovnog računa i druge promjene vezane za podatke koji su upisani u registar.
Ažuriranje podataka je uvjet za ostvarenje potpore-poticaja u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji: animalnoj i biljnoj, u investicijskim projektima i ruralnom razvitku, kao i ostalim potporama iz programa FMPVŠ Sarajevo.
Rok za obaveznu prijavu promjena odnosno ažuriranje podataka je produžen do 30.4. 2020.

Gospodarstva koja nisu izvršila upis u Registar a imaju uvjete za ostvarenje potpore u tekućoj godini, mogu izvršiti isti.

"Zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pandemijom a u cilju poduzimanja mjera radi smanjenja rizika i sprečavanja širenja apieliramo da, povodom navedenog poziva, najprije telefonski kontaktirate referenta za poljoprivredu oko načina na koji će se izvršiti ažuriranje i u kojem vremenu. Navedeno je nužno da se ne stvaraju gužve na hodnicima te ukoliko i dđete u Općinu da se striktno pridržavate uputa mjerodavnih organa u svezi zaštite vlastitog i zdravlja drugih osoba" stoji u dopisu Općine Kreševo.

Kontakt telefon je 030 806 602-lokal 103-referent poljoprivrede

 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Sara - Sarajevski

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17