ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Udruga umirovljenika

umirovljenici vitez volim udr

Članovi Udruge "Volim Vitez" posjetili su u četvrtak Udrugu umirovljenika općine Vitez gdje su se sastali s čanovima i predsjednikom te udruge Franjom Drmićem.

 Razgovarano je o aktivnostima dviju udruga koje su svojim radom itekako prepoznate u lokalnoj zajednici, kao i o mogućnosti za jačanje suradnje koja se može razvijati jedino na načelima međugeneracijske solidarnosti. 

 Predstavnici Udruge "Volim Vitez" uručili su prilikom posjeta donaciju umirovljenicima Viteza kojima će ona, imajući u vidu nezavidan položaj velikoga broja pripadnika te populacije, zasigurno dobro doći, priopćeno je iz Udruge "Volim Vitez".

 "Nakon što smo prije nekoliko mjeseci obilježili Međunarodni dan starih i nemoćnih ovom aktivnošću još jednom smo skrenuli pozornost na brigu prema našim sugrađanima u odmakloj životnoj dobi, to jest umirovljenicima. Nažalost, ove aktivnosti su u našem društvu neizbježne i veseli nas ukoliko smo ovom gestom barem malo olakšali svakodnevicu jednom dijelu stanovnika Viteza", navodi se u priopćenju. 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17