ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Buran vikend

 MUP SBK logo 690x360

Tijekom proteklog vikenda  na području Županije Središnja Bosna prijavljeno je 5 kaznenih djela.

Dana 29.11.2019.godine oko 23,10 sati u PS Novi Travnik prijavljeno je razbojništvo nad ženskom osobom u ulici Patriotske lige, općina Novi Travnik. Prema prijavi, razbojništvo je izvršeno od strane nepoznate muške osobe, koja je fizički napala oštećenu i nanijela joj tjelesne ozljede, te otuđila torbicu u kojoj se nalazio novac od sportske kladionice u kojoj je uposlena, mobitel, bankovna kartica i druge osobne stvari.

O prijavi su obaviještene sve policijske patrole, te se pristupilo blokadi užeg područja oko mjesta događaja i obilasku terena u cilju pronalaska izvršitelja navedenog kaznenog djela. O svemu je upoznat nadležni kantonalni tužitelj.

Dana 01.12.2019. godine oko 20,40 sati na lokalnom putu Suhi Dol - Dub, općina Travnik, policijski službenici policijske ispostave Han Bila (PS Travnik) izvršili su kontrolu i pregled vozila Golf, kojim je upravljao A.S. rođen 1997.godine, dok je na mjestu suvozača zatečen Š.P. rođen 1996.godine. Tom prilikom u vozilu je pronađena određena količina  materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji sa nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom, protiv navedenih osoba se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Evidentirano je 15  slučajeva  narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirano je 17 prometnih nesreća u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su 422 prekršajna naloga, a 92 su uručena zbog prekoračenja brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 26 vozača, od kojih je 7 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Zbog neregistrovanosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno 11 vozila.     

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17