gazde tamburasi

U Kreševu je u tijeku sedmo izdanje Outdor film&foto festivala-3fok o kojem smo više puta pisali a koji je samo mali dio cjelokupnog programa ovogodišnje proslave Dana općine Kreševo.

Naime, danas je objavljen cijeli popis aktivnosti te s obzirom na ponudu, ne sumnjamo da će svi Kreševljaci i Kreševke ali i njihovi gosti, pronaći ponešto za sebe.

Osim spomenutog Festivala ovoga vikenda održavaju se i šesti Moto susreti na Resniku, dok će u četvrtak početi malonogometni turnir "Komari 2019."

Dugoočekivana promocija zbornika radova sa konferencije "Rudarstvo, metalurgija i geonaslijeđe Kređeva, Fojnice i Kiseljaka" bit će održana u utorak, 6. kolovoza s početkom u 19 sati u Napretkovom domu.

Nešto potpuno novo za Kreševo, jedan događaj namijenjen isključivo damama, tzv. Ladies night planiran je za 10.kolovoza na bazenu "Banja" a ulaz na ovaj kao i sve druge događaje je besplatan.

Kao i svake godine povodom Dana općine, općinsko rukovodstvo će prije svečane sjednice, 14. kolovoza, obići sve značajnije projekte koji su netom završeni ili su u fazi realizacije. Nakon svečane sjednice Vijeća, Kreševo očekuje odlična zabava uz nastup hrvatskog tamburaškog sastava "Gazde", na Trgu fra Grge Martiće s početkom u 20:30.

Službeni program na sam Dan općine početo će polaganjem vijenaca poginulim hrvatskim braniteljima ove općine dok je središnje misno slavlje u 11 sati u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Podsjećamo, prethodno je održana i extreme enduro utrka "Fenix" kao i prethodnog vikenda okončane Općinske sportske igre.

 

 

 

 

kresevo.jpg

 

 

 

 

gazde.jpg

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault
  • Ecos 4

KALENDARBTN1OSMRTICE BTN1NATJECAJIPNT2

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17