ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

motoristi vitez

Članovi moto kluba "Vitezovi MM" iz Viteza i ove godine, kao i do sada, nastavljaju sa činjenjem dobrih djela

Naime, nakon što su 7. srpnja 2018. godine, uspješno organizirali međunarodni moto susret u Vitezu, koji je bio humanitarnog karaktera, proteklog vikenda realizirali su planirane humanitarne aktivnosti.

"Posjetili smo djevojčicu Almiru Patković kojoj je dijagnosticiran DG akutni Megacolon, odnosno nedostatak debelog crijeva. Ona je uvijek presretna kada joj dođemo, a njezin osmijeh i sreća kada je s nama u društvu je neizmjerna, odnosno sreća je obostrana", kazali su Vitezovi.

Članovi moto kluba imaju u planu i dalje posjećivati malu Almiru, te navode kako je ona njihova sugrađanka koja im je jako draga. Također su posjetili i Slavena Pojavnika - Cicu, koji trenutno boravi u Zenici. Dugogodišnje prijateljstvo Slavena i članova moto kluba već je svima poznato. U razgovoru sa Slavenom, članovi navode kako su morali na Slavenov zahtjev prepričati atmosferu sa proteklog moto susreta.

Posjeta Slavenu zaista je protekla ugodno i u pozitivnoj atmosferi, navode članovi moto kluba.

U razgovoru sa članovima moto kluba doznajemo kako će nastaviti činiti humanitarne akcije i dalje, a stvaranje novih prijateljstava je njihov najveći cilj. Također navode kako je na proteklom moto susretu sve prošlo u najboljem redu, te da im je posebno drago to da su svi građani grada Viteza prepoznali njihov trud i podržali ih u svakom pogledu.

artinfo.ba | preuzeto s portala centralna.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17