ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

kresevo-drzavne-prvakinje

U Mostaru je održano prvenstvo BiH u tradicionalnom karateu na kojemu su sudjelovale i tri članice Karate kluba "Zanshin" iz Kreševa. Marta Lepan, Martina Buzuk i Duška Šipka su tom prigodom postale državne prvakinje ekipno u konkurenciji mlađih kadetkinja.

Tim povodom primio ih je, zajedno s Ankicom Tvrtković, šeficom službe za financije, opću upravu i društvene djelatnosti, načelnik općine Kreševo Radoje Vidović.

Njihov trener Mato Dujmović informirao je općinske djelatnike o radu i planovima Kluba za naredni period. Karate klub "Zanshin", koji trenutačno broji oko 40 aktivnih članova, od kojih su većina osnovnoškolci i srednjoškolci, te dvadesetak rekreativaca, namjerava naredne godine aplicirati za domaćinstvo državnog prvenstva u tradicionalnom karateu. Od značajnijih aktivnosti u narednom periodu valja istaknuti sudjelovanje na prvenstvu FBiH u studenom te na svjetskom prvenstvu u Beogradu u prosincu. Boje Kreševa i BiH bi na tom prvenstvu trebale predstavljati upravo spomenute državne prvakinje.

im|artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17