ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Ragbi

ragbi vitez

Veteranski Ragbi klub Vitez ovoga je vikenda nastupio na Beogradskom komarcu, međunarodnom ragbi turniru veterana, koji je odigran na stadionu Rušanj u Beogradu.

Vitežani su odlično odigrali turnir ubilježivši sve pobjede i na koncu zasluženo osvojili prvo mjesto. Drugo mjesto pripalo je domaćinima iz ekipe Žarkovo, a treće je osvojila ekipa Starčevo.

Na turniru su uz Vitežani sudjelovali i ragbijaši iz Siska, Zenice, Pančeva, Vršca, Beograda, Starčeva i Žarkova.

Za veterane Ragbi kluba Vitez nastupali su Danijel Dado Vrebac, Dario Bevanda, Ivan Sajević, Marko Banović, Pavle Mišković, Milan Križanović, Dario Frljić, Slavko Pavlović, Andrija Petrović, Goran Marjanović, Dragan Matković, Boško Kukolj, Radenko Pirgić, Željko Ljubanić i Albin Isaković.

Posebno je bilo veselo i zanimljivo na popularnom ragbijaškom "trećem poluvremenu". Svim ekipama uručena su priznanja za sudjelovanje, a dogovoreni su i novi susreti u Sisku, Beogradu i Vitezu. Prigodne darove predstavnicima svih ekipa uručili su Željko Ljubanić, Dario Bevanda i Marko Banović.

Po povratku u Vitez iz VRK Vitez još jednom su izrazili velike zahvale domaćinu turnira RK Žarkovo na pozivu, organizaciji i gostoprimstvu.

IMG-f18e306e44e0f927d68163a46bca94a5-V.jpg

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17