logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

20°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

Dva igrača Viteza odlaze u Real Madrid

vitezani u realu

OKK Vitez objavio je izvanrednu vijest. Tomislav i Zvonimir Ivšić idu u slavni Real Madrid. S puno sreće i ponosa objavljujemo da je interes za naše najtalentiranije članove i jedne od najperspektivnijih mladih košarkaša na ovim prostorima pokazao veliki Real Madrid.

Naš dvojac Zvone i Tomo uz pratnju roditelja ujutro u 10 h putuju sa aerodroma iz Sarajeva u Madrid. Napominjemo, Zvonimir i Tomislav imaju 13 godina, a ovo je samo još jedan poziv u nizu za njih dvojicu.

Zvone i Tomo boravit će u Madridu pet dana gdje će odraditi nekoliko kontrolnih treninga i testiranja u jednom od najvećih sportskih kolektiva na svijetu, a s njima će raditi vrhunski treneri.

O kakvoj se veličini radi govore i podaci da Zvonimira, Tomislava i njihove ponosne roditelje čekaju avionske karte, smještaj, full oprema za treninge i sve ostalo što će im biti potrebno tijekom boravka u Madridu.

Iskrene čestitke Zvonimiru, Tomislavu i naravno njihovim ponosnim roditeljima, želimo im da predstave naš klub kao i grad u najboljem svjetlu.

artinfo.ba | preuzeto s portala vitez.info

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17