logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

10°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

Busovača: Završen Uskrsni malonogometni turnir

busovaca uskrsni turnir

„Beer Bar“ pobjednik Uskrsnog malonogometnog turnira “Busovača 2017“, Kreševljaci drugi, Zeničanima pripalo treće mjesto

Ekipa pivnice „Beer Bar“ iz Busovače obranila je titulu prošlogodišnjeg pobjednika Uskrnog malonogometnog turnira koji se u Busovači igra 24 godine. Turnir je tako dobio novog- starog prvaka kojemu je uspjelo obraniti trofej što se vrlo rijetko događalo u dugogodišnjoj povijesti turnira. Za titulu pobjednika „pivari“ su se izborili pobjednom nad ekipom ŽAD iz Kreševa. Bila je to ustvari repriza prošlogodišnjeg finala s tim da je ekipa iz Kreševa (s gotovo istim igračima) nastupila pod drugim imenom (ŽAD). Do zadnje minute neizvjesna utakmica završila je rezultatom 5:4 u korist domaće rkipe koja je imala ogromnu potporu s tribina. Za pobjednike su nastupili: Bernard Filipović, Marko Lucić, Ado Fazlihodžić, Edin Brkić, Mladen Čečura, Mirza Sejmen i Sanjin Ćatić.U borbi za 3. mjesto snage su odmjerili ekipe koje su po prvi puta na ovom turniru – Zenica i Ceste company Kiseljak. Susret je završen pobjedom Zeničana.

Pored tri prvoplasirane momčadi, nagradu za fair play dobila je ekipa MZ Ivančica. Najbolji igrač Turnira je Mladen Čečura iz ekipe Beer Bar dok je posebno priznanje za najviše nastupa na dosadašnjim turnirima (21) dobio je Josip Akrap –Pipilica.

artinfo.ba/ap

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17